Skrattfest!

Ja då var det lördag igen.
Skönt med helg.
Igår hade vi en mycket mysig hemmakväll, jag och Conny. Plockmat alá france och lite vin på det. Såg även Johnny English som gick på Tv. alltid lika töntigt rolig film.
Idag ska jag och en kompis på Björn Gustavssons show i halmstad med lite mat och vin innan. Ska bli enomrt roligt. Har längtat sen Mars då vi beställde biljetterna. Mer om hur det var kommer i morgon.
Har firat Connys pappa idag med lite buffé mat och daimtårta. *smaskens*

Lite mer seriöst så har jag skickat in en ansökan..hoppas hoppas nu på att allt går som det ska.
Min framtid är kanske inte som i mina drömmar, men denna gången känner jag att jag verkligen vill satsa och försöka allt jag kan för att besanna drömmen!

Träningen har kommit igång och det känns kanon.
Spring och PW blandat med vattengympa. Låter som en kärring men satan så roligt det är! Och riktigt skönt efteråt med bastu och vatten och frukt.



GO GIRl!
HEJA HEJA!


Duktig trots depp.


Idag har jag trots allt varit ganska duktig.

Kände mig deppig och nere när jag vaknade, kanske höstens ångest som sakta kryper in i min vardag.
Inte här för att stanna hoppas jag.

Klippte och färgade håret idag (mycket nöjd som vanligt.)
Sen åkte jag hem för att kolla upp en massa info om utbildningen jag har i tankarna. Fick maila iväg vissa frågor som jag fick upp i huvudet.
Sen kom min söta granne in och tog en kopp kaffe medans regnet uppenbarade sig från himlen. Kändes meningslöst att gå ut Men det gjorde vi ändå. Vi bestämde oss för att iaf. ta en liten runda. Men så blev det inte. Vi tog en LÅNG runda och avslutade det hela med en väl behövlig kvällsis. Mycket mysigt. Så nu sitter jag och väntar på att C. ska komma hem och mysa med mig framför tvn, lite tända ljus och en kopp varm choklad eller Te.

Puss å kram!



BLOGGTORKA

Ja, precis som det låter så är det bloggtorka för tillfället.
Har inte haft något internet som fungerat och inte heller någon dator.
Men nu ska allt vara i sin ordning igen och jag ska fortsätta skriva här.

Allt har väl inte varit riktigt bra på sistone.

Har fått en inflammation i mina händer och kan därför inte jobba. Och det suger att vara sjukskriven!
Känner mig helt handikappad, som en gamling. vågar inte gå ut riktigt, känns som om man är dömd att sitta inne. Men jag är ju inte sängliggande sjuk så..klart man får gå ut egentligen.

Håller på att kolla upp lite utbildningar just nu. Men den jag vill gå är tyvärr inte tillgänglig just nu och den som finns att gå NU är i Umeå, dit är ingen bra idé enl. min bästis. Hon kom med många kloka ideér och tips idag. Otroligt hur klok hon har blivit! *tack för du finns*

JA....livet suger ibland. och just nu.


RSS 2.0