Snart semester

Här kommer lite sköna bilder från midsommarfesten...

känner att jag kan förklara känslan mer med bilder än med ord.

Tack kära Sanne för dina underbara kommentarer! och mammsen! Roligt att ni läser min blogg!

Nu har jag precis vaknat, och sett att jag till min förfäran har 3 (!) blåsor på läppen, ingen bra start med tanke på festen vi ska på ikväll. Så strax blir det iväg till Eurostop och handla salvor. Bengtsson ska också med, jag tänkte jag kunde hjälpa honom med att hitta fina presenter till damerna som fyller 25.





C hade en "bra" om ett par fyrkantiga solgalsögon som gjorde att det blev en svart censur över ögonen när man tog kort på personen som bär glasögonen...inte så kul att få hela sin fest förstörd på det sättet kan ju jag tycka.

Snart semester också! bara 2 veckor kvar på jobbet, som iockförsig är ganska lugnt nu då nästan alla har intagit en semesterkänsla och är ganska slöa i sitt ansträngade.
Men om två veckor åker vi äntligen upp till Dalarna! Då kommer jag hem!

hem ljuva hem, man kommer bara från ett ställe och det är alltid hem.... ( attraktiva) AVESTA HERE I COME!


Hissar & Dissar

Idag tänkte jag göra precis som på RIX FM och hissa & Dissa lite.

Dagens Hiss:

Rättstavningaar! jag är FAKTISKT en ganska petig person när det gäller att stava rätt...och även så min mor, tydligen då jag fick ett inlägg på min blogg om att jag hade kanske lite för bråttom när jag skrev, för hon hade hittat några fel.. en liten hiss till min mamma med idag...men

Dagens Diss:

Slarvighet!
Jag är en ganska slarvig person, och ganska lat, jag vill att det mesta i livet ska gå fort och lätt. Därför knapprar jag bara på när jag skriver och det blir då lätt felskvigningra;)
Ha överseende!

Midsommar

Ja Det brukar ju vara en hel del förväntningar över Midssommar, precis som med Nyårsafton.
Blir nästan aldrig som man tänkt sig, men detta året, Midsummer 200 and 8..! nice!

Vi hade så satans roligt, mycket stort tack till värdparet! helt fantastiskt vad ni ordnat med allt från dukning, till mat och lekar. det var en kväll att minnas!

Kvällen avslutades också i all ära med ett dopp i polen halv fyra, IISKALLT! men roligt, så jag å S stod i polen och dansade lite för att hålla värmen sen gick vi in å la oss..

MIDSUMMER 200 and 8 = bra fest!

Låt oss få fler sånna fester!

Midsomamrdagen var lugn, bakismat hos pappa, lite film, sedan hem för att duscha och iväg igen. men jag hade bestämt mig för att vara taxi så jag lämnade av C hos ett gäng fotbollskillar som skulle se matchen, sedan åkte jag till pappa och bror igen för att spela lite Buzz..( jag vann överlägset!).
Fin, lugn kväll..

OCh idag. Söndag, så vaknade vi i lugn takt, låg kvar och lyssnade på regnet mot rutan ( UNDERBART!) och njöt av att bara kunna ligga kvar utan att behöva göra nånting annat...inget jobb som väntade...skönt!

en fundering...

 nu sitter jag och funderar, precis som jag gjort halva natten, utan sömn..
Ska jag eller ska jag inte gå på festen i GBG nästa helg?

det var som C sa...att välja mellan elden elelr askan.
Om jag åker dit..kommer jag få träffa hon...och hon kommer förstöra genom att få mina tankar på andra håll...konstiga vägar som jag inte vill gå på..hur ser hon ut, vad hände...allt!..jämförelser
Men om jag å andra sidan inte åker dit, ja då sitter jag ju med största chans och tänker mig sjuk! kommer bli så förvirrad..
SMS kommer flöda!

förvirrad idag....varför ska det vara så svårt? så länge sen, så svårt att släppa. och den jag vill ska förstå min oro och mitt tjat, den personen tycker bara allt e drygt och tjatigt...vill inte lyssna...

jaja men systeryster och "colebrore" kommer snart på middag...det ska bli roligt! dom ska få mig på bättre tankar...som alltid!
*love to you my darlings*

                                   






ÄNTLIGEN!

Ja nu finns det verkligen många "äntligen" i mitt liv.

Äntligen tog min syster studenten, över med all stress och in i vardagens faktiska ro igen.

Äntligen fungerar min blogg som den ska, den var inte som den skulle i helgen och jag kunde därför inte skriva någonting.

Äntligen har C kommit hem! Underbara bebis! 2 veckor utan honom var iof. inte så kämpigt, vi har ju varit ifrån varann betydligt längre och jag har inte hunnit sakna honom i all min stress, men i söndags var det extremt!
En söndag är inte gjord för att sitta ensam...den är gjord för att vara iaf. två....men nu är han hemma...fast ja. Vi kommer ändå inte ses så mycket då vi jobbar så att vi byter av varandras skift..men i helgen då...!

Äntligen har jag börjat bli smalare...vet inte riktigt hur det gick till..men 8cm i midjan e ändå ganska bra...go girl!

och sista ÄNTLIGEN får bli att jag har kommit hem från jobbet...skönt
" som jag stått och varit duktig vid B.L.A denna delen på jobbet idag...*smile*

Mitt i all stress..

Ja. snart dags för min lillasyster bal och stundet. Jag och pappa är utsedda festfixare...BRA....eller inte. damn så stressigt och ett himla farande och flängande..var det verkligen så för dom när jag tog min student?

I allafall...mitt upp i all stress så ska man visst leta efter dom små ögonblicken som gör en lugn och som bringar lycka.

jag har hittat mina små ögonblick i livets vardag.

Tänk att vakna en tidig morgon, och höra regnets melodi mot fönstert, känna doften av våt asfalt och du får faktiskt ligga kvar och lyssna, njuta...

..eller sent på kvällen, när du kan lägga dig i en nybäddad säng. Rent och fräscht. Känna de urvädrade, svala lakanen mot kroppen..

Ljudet av tystnad och lugn. MIn ro.

mina små ögonblick som gör livet lite finare att leva...

Sweden ROCK mina damer & gentlemen!

JAPP!

Sweden Rock Festival 2008!

första och defenitivt INTE sista gången ajg åker dit! helt underbart.
folket, festen, musiken, allt!

Jag och Sanne bestämde oss, efter att ha varit i Ljungby och sett underbara The Poodles, att åka ner till Sölvesborg och se dom igen. Vi åker dit med en grym förväntning, och som nästan alltid när man förväntar sig något så blir det oftast inte som man tänkt sig, men denna gången blev det fan så mycket bättre!

Hela resan, jag och min underbara ROCKARE har alltid så underbart roligt och likaså denna gång.

Tänk själv, höra 30.000 personer stå och sjunga nationalsången....rysningar, rysningar! UNDERBART!


1. THE POODLES!
underbar show, grymt! bra jobbat av nya gitarristen Henrik! och så den bästa då..KICKEN! han är så ofattbart snygg och GRYM på trummor. det är ljuvligt för öron och ögon. ditt citat vid trumsolot är fantastiskt:
" tycker jag det här är roligt, eller behöver bara någon byta kläder?"
METAL WILL STAND TALL!

2. FOLKET.
helt underbart. där gick alla klädda som dom ville, ( tydligen), kilt, bikini, mankini, tights utan överdel. Ingen som brydde sig. alla var där för att ha kul. Inga bråk, Inget skit. bara fest!

3. SANNE.
som alltid har jag så fantastiskt kul med dig. Känner en lycka som inte går att beskriva med ord. allt är bara så perfekt när vi hittar på saker. LOVE YOU!

alla ni som var där, TACK!
alla ni som inte var där, ÅK DIT!

the poodles tackar för sig..the poodels tackar för sig

Välkommen till min nya blogg!

Mycket trevligt att ha en egen blogg!

kanske inte så många som kommer kika i den, MEN det är alltid skönt att skriva av sig lite grann.

RSS 2.0