Semestern i en mening

NU! har jag tid och skriva. min semester har som jag skrev innan den började varit så planerad att jag ej hunnit skriva,
Men den har varit fantastisk!
Vi började våran resa upp mot dalarna i min lilla golf, lyssande på " sune börjar tvåan" och bara hade det "koselig" som man säger i Norge.
sedan var det full gång med planerna. men Lugn och ro har jag ändå haft. Dessvärre har min mage totalpajat. Doktorn sa att det berodde på stress och att jag måste lära mig säga ifrån. ...inte alltid så lätt men får försöka för att itne ha dessa kramper jag haft under hela semesten.

Listan ser ut så här:

1. Mamma, gott vin och grillning...mycket prat.
2. Norn / sommarstugan där vi bara latade oss, fiskade och grillade om kvällarna tille n fantastisk solnedgång.
3. bröllp för Kusinen. Mycket vackert och jag fick vara brudens tärna och höll även ett vackert tal till henne om våra upptåg som små och tånåringar.
4. Kryssnig till Åland med hela familjen. Otroligt roligt, Hamnarbetare och annat fick Conny och min syster att gå igång på ett långt seminare om hur dom jobbade osv... Conny låg och gjort skuggfigurer halva natten och fick alla att skratta gott..
OTROLIGT UNDERHÅLLANDE.
5. Värmland, var väldigt mysigt och jag fick träffa connys mammas släkt litegrann. Underbara människor. Saknar dom redan och har bestämt mig att åka dit nästa år igen, fiska, grilla och äta äta ÄTA!!!
6. Hem och hjälpa pappa att flytta...å det är jsut det jag är inne i nu, så bilder läggs upp lite senare.

men en fantastisk semester i det stora hela.

Sen säger jag bara SVINGELSKOGEN! den som inte har lyssnat på det måste göra det..fantastiska barnminnen.

bara en dag kvar

Nu är det SNART semester för min del!
Första betalda semestern...känns skönt och lite "cuxet" på något sätt.
Men först har jag åtta timmar i maskien med håkan som måste avslutas. Service för hela slanten i morgon vilekt betyder att jag kommer hem full av färg...
Senare på eftermiddagen/kvällen ska vi ner till Laholms egna stadsfest. Lasse Berghagen ska ha allsång och sedan spelar massa andra band. Ska bli mysigt, men ändå...träffa alla Laholmare igen..inget jag riktigt gillar men men.

Söndag åker vi! Tjohoo! ÄNTLIGEN börjar våran semester. Då åker vi upp till Dalarna, ska bli så skönt att komma "hem".
Det som är lite tråkigt är väl att jag har precis varenda dag planerad...det känns stressande att veta. Jag har fått lite problem som berott på stress den senaste månaden så det känns inte helt ok. Även om planerna är att t.ex åka på kryssning till Åland, Vara i sommarstugan i Norn där man verkligen kan koppla av och bara njuta så känner jag stressen nu..det går kanske över..

tyvärr har min kamera pajat och jag kan nog därför inte ta en enda bild över hur min sommar är. Men Syrran får plåta ut av bara satan så kan jag ta ibilder från henne..

..Vi hade iallafall tur med vädret


Helgen blev inte riktigt som vi tänkt oss.
Det blev inget Kristianstad...vi hamnade i Mellbystrand istället på stranden, sen hos sanne med en öl i halden och solen i ögonen. Sen Ut i Halmstad istället.
MEn vi hade mycket revligt, åt gott på trottobar och lyssnade till Jens Sporron, grym barpianist! Han förgyllde hela vår afton.

Sen på söndag bar det av till Spishall för grillning vid vindskydden,
Jag, pappa, Conny, Sanne, Tilde och Eric. OTROLIGT MYSIGT! vi hade så roligt, åt gott, skrattade gott åt alla spratt och påhitt som försiggick. vi njöt bara.

Så..även om inte allt blev som det skulle så blev det ändå som det ska...

HEJ! och välkommen till HAJK

Nu har helgen äntligen kommit, idag är det firmafest på AnnaBelle I Laholm, med grillbuffé och dricka...ska bli trevligt faktiskt. I morgon bär det av till Kristianstad för festival, jag o sanne drar dit och lirar som vanligt..*hihi*

I tisdags passade Conny och Eric på att paddla lite i hjörnared och även tälta på en ö som dom hittade, percis som förra året. Den ön dom var på i år döptes till "NEW ERKILAND". Dom hade byggt sin huvudstad i mosquitovalley bredvid blueberryhill. Mycket mysigt. JAg bestämde mig för att åka ut dit efter jobbet i tisdags och stannade till onsaden. Fruktansvärt kallt att sova i tält då jag inte hade någon sovsäck utan bara ett täcke. JAg åkte även ut dit efter jobbet i onsdags och sov över till torsdagen, men då med en sovsäck och då blev det istället för varmt, men bättre det än att frysa tycker jag.
Mycket mysigt med grill, fiske och lek.

Snart är semestern här! Nu är det faktiskt bara 6 arbetsdagar kvar sen så...!! *längtar*

RSS 2.0