Storstädning

Då sitter man hos sin lilla far och dricker kaffe, äter macka och försöker lära honom lite om facebook.
Det går ganska bra faktiskt.
Idag har jag och C varit mycket flitiga!
På 1timme och 40 minuter hann vi rensa ur förrådet, köra alla grejer till Loppis insamlingen och sedan åka hem igen. ( ja, jag stannade ju hos pappa)
Det var inte lite skit vi hade!! Men nu är det utrensat och de som vill ha sakerna kan för en billig peng köpa det på Lilla Tjärbys loppis och samtidigt sponsra klubben.
MYCKET NÖJE!

Fredag är till för mys

jag säger bara FREDAG!!!
Härligt! Midnre härligt att inte ha en krona kvar...snart vankas smslån...nä kanske inte men ni förstår.?!
Nu ska jag äta duscha, äta mat som lilla C lagar sen handla och köpa lite Rosévin, ta ett glas och bara mysa ner mig i täcket!! MMM UNDERBARA FREDAG!
Dessa dagar är osm gjorda för mys. Som när vi var små:

Mamma och pappa åkte och handlade mat lagom till Disneydags, så var Tv:n som våran "barnvakt". När man hörde bilen sprang man till dörren, mötte dom med kassar i handen och rotade runt för att se vilken "finmat" vi skulle äta.
Det starkaste minnet jag har är baugetter och pommes, sen såklart godis eller chips. Sist kom också läskbacken in.
Jag hade en speciell känsla i magen då. Värmeljus, Mat, godis, läsk och lite senare läggtid.
MYS!



Vårat godis som vi fick i Påskas, Och den skålen är inte LITEN!
Ibland är det bra att ha skilda föräldrar och svärföräldrar som tycker om att ge en godis!

Förresten är min svärmos "STOLT över att ha en konstnär i familjen", är det inte gulligt sagt?

Painting!

TIME TO PAINT!
Och denna gången har jag inte tagit fel på dag och tid! Nu kommer jag Jan!
Nu ska jag ÄNTLIGEN få måla igen!



...och A.a Milne är vår mamma

Min mor har så rätt. Hennes kommentar på förra inlägget stämmer!
Vi är familjen i Sjumilaskogen.
Jag är Nalle Puh, Malin är nasse, Eric är Uggla, och David är Tiger.
Då måste vår mor vara A.a.Milne?! Eller kanske Kristoffer Robin? Han är smart, tröstar, leker och accepterar varje gestalt i skogen för den de är.

Jag är den lilla dumma björnen
Malin är den lilla "jädda nasse", som har ett stort hjärta
Eric har vuxit till en stor och mycket klok kille
David studsar mest runt och försöker vara alla till lags, på sitt eget sätt liksom

Vi är en fin liten skara.
Tänka sig...
Vilka liknelser finns mer? i era liv?





Ett stänk av lycka...

Ibland känner man sig bara lycklig. Med eller utan anledning.
Idag är det min lyckliga dag!

När jag kom hem,hade underbaraste gjort mat. Så när det var klart sa han:
"åh, jag glömde duka fram glasen". Sen gick han in på toa..."Jaha!?" tänkte jag, " jag tar väl fram dom då", Och i skåpet låg en superfin blomsterbukett! Jag blev så generad och glad. I Blommorna satt ett kort med, dom smartaste orden på ( om man känner mig väl, så vet man varför dessa orden passar så bra, eller hur mamma?)
så här stod det;

" Om man inte vet vart man skall, så är det ingen idé att skynda sig. Man vet ju ändå inte när man är framme"- Nalle Puh
Och;
" När man är en björn med en mycket liten hjärna och tänker ut saker, upptäcker man att en idé som verkade vara riktigt idéaktig inne i hjärnan, är anorlunda när den kommer ut i det fria och andra människor ser på. -Nalle Puh

Jag och den där Nalle Puh har mycket gemensamt.  Vi är små och kloka, egentligen, snälla och rara, egentligen, men saker kan komma ut så fel och får ibland andra att bli ledsna eller så skrattar dom, ofta det sistnämna.

Jag fällde såklart en tår. Fast av lycka, inte gråt.  Jag blir så lycklig när folk säger saker eller skriver saker som man vet att dom har tänkt på en, dom känenr mig och vet att det som framför är något jag kan ha nytta av.

JAG ÄLSKAR DIG MIN UNDERBARASTE

Guys & dolls målning

Nu får ni gärna hjälpa mig!
Har blivit ombedd att måla om väggen i Sannes salong. TIPISKT! jag har ju massa andra förfrågningar på målningar, men jag har ingen inspiration!!!
Det ska vara något med en tjej och en kille ( guys & dolls) och något i frisörväg, hon gillade även tyllen på den förra målningen så det skulle också vara med...hmm. får fundera, vill ju att det ska bli superduperbra då det ska sitta i hennes salong.
Detta e den nuvarande iaf.




MY SIGN!!

Matmuffins!

kom på att jag faktiskt har bilder på de där matmuffinsen vi gjorde. Dom blev jättegoda!
Men man behöver nog inte ha i laxröran,man kanske kan ha lite svampröra? eller någon kycklingröra också?

1 tsk bakpulver
1 krm salt
2 ägg
1 dl gräddfil
150 g rökt lax i strimlor
1/2 kruka finhackad basilika
2 msk senap
2 msk tomatpuré

Blanda mjöl, bakpulver och salt i en bunke. Vispa ihop ägg och gräddfil och blanda ner det i mjölblandningen. Häll upp smeten i 4 stora muffinsformar. Rör ihop lax, basilika, senap och tomatpuré till en röra. Gör gropar i muffinssmeten och fyll dem med röran. Grädda i 225°C i 10-15 min.
servera med sallad.


                                          


att unna sig livet

För att livet ska fungera bra, för att man ska känna att man är en del av världen och livet man lever så gäller det att unna sig ibland.
Det gjorde vi idag. Vi vaknade ganska sent fast min klocka ringt från kl. tio så gick vi upp halv tolv. Jag frågade om vi inte kunde äta hotellfrukost på Svea inne i stan. Klart han ville det.
Så vi åkte in och satte oss och åt hotellfrukost, pratade lite och läste Aftonbladet. Det var så mysigt, och gott!
Iof. lite dyrt kanske, 139:- för en person men vafan, unna sig!
Sen gick vi en liten runda på stan, jag såg att dom fortfarande hade den lilla skridskobanan på torget och blev så sugen, men C ville inte och jag hade känt mig mycket dum och löjlig om jag hyrde ett par skridskor, åkte runt ensam medan han stod på andra sidan och vinkade. Så det får bli nästa söndag när Sanne har sin dotter, för är det väder för det så ska vi åka då. Det är så bra att ha en vän med ett barn, då tillåter man sig själv att göra roliga saker, utan att känna sig dum och löjlig.




konstig taxi

Precis hemkommen från en liten fest,
Jag har jobbat idag och åkte över till festen hos Matilda där Conny å co. var. Men dom flesta åkte ganska fort så det blev bara vi kvar. Men det var trevligt. Eftersom jag e ett litet harhjärta, rädd för det mesta så vågade jag inte gå ensam hem, så jag tog en taxi. När jag är halvvägs hem så ringer en kille å säger att han står utanför...Hmm tänkte jag, jag sitter ju redan i taxin, dock en stor buss men jag frågade om det var "Linnea karlsson" när jag klev in å han sa "JA".
Sen sa den andra killen i telefonen då jag trodde det blev ett missförstånd att " Nej, miss försånd...han kör inte efter spelreglerna bara så..." och lät så irriterad. Det är ju inte mitt fel men jag tog såklart åt mig och behövde skriva av mig på bloggen...tipiskt mig.

Jag saknar Conny också.Jättemycket! Jag vet inte varför men ibland får jag känslan av att vi glider isär...jag VET att det blir såhär lite då och då i ett förhållande, men jag undrar om han känner detsamma? Eller om det bara är jag...
Jag vill så gärna träffa honom, alltså, vi ses ju och träffas varje dag men ni vet? bara han och jag. Att vi är. Vi har så himla roligt närvi väl gör saker. Bara enkla saker som att åka och handla ihop, eller panta flaskor.
Anyhow, Miss you my baby! Lilla bebis....

Doktorn säger att mina vänner...

Då var det fredag. Jag är hemma från storhandlingen och väntar på att maten ska bli klar. Vi ska prova något nytt idag.
Matmuffins med rökt lax. Låter gott va?
Vi får se.
Jaha. Har varit hos doktorn i veckan, tagit lite prover då jag inte mått så bra, varit yr, varm/kall och kissat så kopiöst mycket HELA TIDEN! Men den dumma doktorn hittade inga fel, utan skickade mig till en kurator istället, för han trodde det var psykiskt. Så jag var där igår och pratade. Det var faktiskt ganska skönt. Hon trodde jag var mycket orolig och tänkte mycket och därför blev stressad och mådde såhär. Inget onormalt och ingen störning men ändå. Så nu ska vi träffas om två veckor igen och prata. Det är faktiskt skönt att prata ut med någon utomstående, någon som inte känner en alls. Jag tror alla behöver göra det ibland. Jag vill bli sån, kurator som folk kan prata med. Är ju så nyfiken och ÄLSKAR att hjälpa till och få folk att må bra.
 te.x: Jag såg en tjej på stan en gång som såg så ledsen och vilsen ut, så jag ville så gärna gå fram och bara ge henne en kram. En kram kan betyda så mycket. Lika så ett tack. Eller ett hej ( ni har väl sett den fina/hemska reklamen för Friends??)

Anyhow det bli nog bra tillslut, jag kommer väl över den där tröskeln mellan tonåren och vuxenvärlden snart..det är bara en liten jobbig resa, men som min mor sagt till mig:

"Livet är inte en destination, det är resan dit, titta lyssna, känn efter och njut!"
SÅ SANT! Måste börja lyssna och Förstå innebörden av allt klokt lilla mamma säger,
och bara en sak till:
TACK alla vänner jag har! Tack! även om vi inte ses så ofta, eller hörs så ofta, så är vännerna runtomkring alltifrån en som säger "hej, hur mår du?" på jobbet, eller någon som skriver att: " jag finns om du vill, tänker på dig". Man har många vänner i världen. Och alla ni som berör mig säger jag TACK! till.
 
Det är det lilla som ibland är det det största.



Tack för ni finns!

bad? not bad?

Dålig bloggvecka, förlåt! men jag har haft så mycket att stå i, uppe tidigt på morgonen, jobba, hemma sent, ni vet hur det kan vara.

Iallafall så är jag idag uppdragen för att åka och stor handla. Jag hade hellre sovit faktiskt. men det ska ju bli mysigt med frukost på stan, ( eftersom vi inte har frukost hemma nu).
skriver mer senför nu går mina fingrar i kors i takt med att ögonen sluter sig...

Fiskfilé och sura disktrasor

Almost time to go to work...BOORING!
Men idag gick jag faktiskt upp halv nio för att åka in till stan och hjälpa Sanne att städa salongen, hon bjöd på god frukost från regnbågen ( rekomenderar starkt det kaféet!) Sen satt vi å pratade å myste för att senare följa med henne till Rusta där jag hittade en tjugolapp! Hurra, jag köpte disktrasor på metervara, smart va?!

Jag hatar verkligen disktrasor! Dom blir så snabbt äckliga så jag använder hellre papper att torka saker med, men nu kan jag ju använda min fina lilla rulle och dra av en ny disktrasa när det behövs. super idé! Synd att man int ekom på den själv.
Nähä nu ska jag äta panerad fiskfilé med hemmagjort potatismos alá Conny! Mmm! Han gör så gott mos!
Puss så länge

Den lilla tygpåsen

Vet ni?
Jag behövde faktiskt den där lilla, lilla tygväskan!
Jag har nämligen mina underkläder i en trådkorg i garderoben, där ramlade oftast alla mina avtagbara BHband ut och ner i Cs korg. Så kom jag på det: Jag lägger alla banden i den lilla, lilla påsen! Smart va?!
Så nu när det fint i min garderob igen...

  

Behövs verkligen alla småsaker?

Ah godmorgon!
Igår när jag gick och la mig, fick jag en sån där känsla att, Åh! i morgon ska jag upp tidigt, städa och fixa med massa saker. Så jag satte kaffebryggaren på timer kl. kvart över åtta. Jag gick upp kvart över nio...typiskt mig att snooza i en timme bara för jag kan och har tid. När jag väl kom upp hade jag missat att bekräfa timern på bryggaren också men tur var väl det eftersom jag annars fått gammalt kaffe.
Nåväl, nu är jag uppe och har börjat rensa min garderob. jag har lagt alla sommarkläder i en väska som jag inte behöver förrän vi flyttat. Smart va? Så tänkte jag sedan fortsätta mig ut i skafferiet, rensa där och sen kanske ta tag i skrivbordet också ( det ser förjävligt ut här). Så tar jag alla småsaker nu innan flytten. Rensar, städar och kastar!
Jag måste bli hård mot mig själv och tänka två gånger:
" Behöver du verkligen den här lilla, lilla tygväskan?" eller " men vadå, ska du verkligen gå på makserad utklädd till hemkunskapslärare?", Bara för att inte spara massa onödigt.

misstänksam dam och Henrik!!

Höll på att glömma det viktigaste kortet!!


(ignorera mig och mitt fulla utseende tänk på honom...eller den misstänksamma damen i bakgrunden haha...)


Scotts!

Då var man hemma från övertidspasset. Gott med lite extra pengar i februari, men så jobbigt det var! Åh, jag trodde aldrig tiden skulle ta slut. Jag var så trött och seg efter gårdagen.
Vi var ju som sagt på Scotts i Gislaved. Det var mycket, mycket trevligt!
Inte lika mycket röj som mina älsklingar Poodles men ändå. Jag dansade och hade det trevligt. Fick även några bra bilder som jag tänkte lägga upp.
Precis när vi kom dit så sa pappa att den som kunde gissa vilken låt dom började med, fick gå upp och dansa solo på det då, tomma dansgolvet. Gissa vem som vann (läs: förlorade) han kommer på bild längre ner. Det var det roligaste jag/vi sett på länge, som vi skrattade!
Kvällen var lång då det tar en timme att åka dit, så vi var inte hemma förrän halv fyra i morse, och jag kunde inte sova gott heller, jag förstår inte...tror jag börjar bli gammal...Anyhow här kommer lite bilder.



Jag ser väldigt rolig ut i ansiktet, gör någon konstig min...
Detta hade jag på mig tröja från Sannes garderob, Leggings från H&M, Knästrumpor från Lindex, shorts från H&m och ett linne från Matildas garderob ( man ska tydligen skriva varifrån kläderna kommer i en blogg...)


                                                         
Vi som fick åka "andra klass i "flyget" på väg dit...

Men visst fasen e han läcker!Här har ni vinnaren av danstävlingen..haha   







     


                      

Dagens tanke....

Just det, när jag låg och försökte somna om i morse kom jag på en bra "fällnings kommentar", ni vet när någon säger något dumt eller kvickt så kan man ju säga något tillbaka om man är snabb, eller som jag, har tänkt hela morgonen.
Om någon säger så här när du har sagt/gjort något dumt:

- Det ska komma ihåg! ( irriterande ton)
- Tills närdå? När jorden täcks med vatten och du har en bättre båt än mig?

Bra va?!!....Kanske inte.
Snillet som kom på detta sitter till höger.
Till vänster sitter hennes sambo...
Inte undra på att mina tankar kan vara helt åt helv..ibland. Vi är som vi ser ut. No fake commercial


























Scotts i Gislaved & halv sju på morgonen?

"Klockan är nio här är ekot! En tjej vid namn Linnéa kan inte sova längre, hon börjar bli gammal. Det var ungefär när istiden bröt ut som hon vaknade så här tidigt av sig själv sist."

Godmorgon alla! Nu sitter jag här med en kaffekopp och funderar, är så irriterad så jag inte kan sova.
Fast det var inte därför jag vaknade först. Det måste ha varit för jag jobbat natt. Jag har nu varit vaken sen kl. halv sju. Dt är inte så härligt med tanke på att jag vill vara pigg och glad ikväll då vi ska på SCOTTS!

Jag, Pappa, Malin, Sanne, C, och Evelina ska till Gislaved och se Scotts, dansa och äta mexikansk buffé, hur trevligt blir inte de´? (RIM)
Jag ska dansa jävlar...Ska bli så roligt och har sett fram emot detta hur länge som helst nu!
Lovar att ta massa bilder som jag kan lägga ut sen.

tills dess: En lånad bild.



Men visst är han snygg?!!

RÄTTELSE

Fel ordval av mig, My misstake. DET SKA BLI TREVLIGT IKVÄLL!!

Dumma mig....

Sådär ja,briljant! Riktigt smart att stänga av den förbannade väckarklockan så man vaknar nu!! ( 16.00)
Jag skulle gå upp extra tidigt idag, för att vänta om dygnet. Lyckades jag? NIX!

Lyckades jag komma till målarkursen igår? NIX? Dumma jag hörde hur ledaren sa på tisdagen att " det är i morgon halv sju". Men precis när jag lagt på säger jag till C " Jag har inte missat den, den är på torsdag halv sju". Kom igen!

Ursh nu lät det precis som om någon kom in i lägenheten och tog två steg in i hallen. Läskigt för det var ingen och dörren är låst....jaja.

Nu ska jag äta "frukost" och fixa mig iordning så ska det bli lite mat och vin ikväll med Matilda, det blir nog trevligt.

I mitt galleri finns det inga galler i

Då var det snart dags för årets första akvarellkurs! Ska bli roligt!
Det är konstigt, men när jag sitter här hemma och försöker måla, går det nästan aldrig, blir inte bra, kommer inte på något motiv. Men i den lilla stugan i Göstorp, där finns inspirationen, det blir bra och ser snyggt ut. kanske för man tar sig tiden man ändå är där, at tkoppla av och göra det bästa av tiden.
Det är avkoppling för mig att måla, likaså skriva. Jag får ut så mycket känslor i bild och text. Även om det inte går att läsa så känns det när jag skriver och sedan läser det, jag vet ju varför jag har skrivit vissa saker.





Några bilder som jag har målat, dels med akvarell och dels med acryl. Ingen Monét precis men snart kanske? ( tagit bilderna med mobilkameran så dom är ju itne riktigt rättvisa men...)
























Smärtgränsen är nådd..

Goddagens!

Nyvaken och kaffeklar! Har sovit riktigt gott idag faktiskt, natten på jobbet gick också ganska fort. Skönt!
Vill först be om ursäkt för mina små stavfel och slarvfel i mina inlägg, Språkpolisen hade en razzia igår mot bloggen så nu får jag betala ett böter på 5546,98:- tråkigt men sant.
Ska bättra mig.

Idag har jag träningsvärk sen Pw:n igår, det är så skönt! Man vet att man lever liksom, tänkte ta en runda i morgon igen innan akvarellkursen börjar. Jag trodde jag hade missat första gången på den men det visade sig vara fel! Den börjar i morgon så jag kan vara med, hurra! Mer tavlor att ta hem och ge bort. hihi. Det är inte bara som jag säger för det ÄR supermånga som vill ha mina tavlor, fast än jag inte är så nöjd med dom så jag vill ge bort dom men vill ni ha dom så, sure.

Har tänkt på en sak, hur kommer det sig att vissa har lägre smärtgräns än andra?
Jag såg på unga mödrar igår,och den tjejen på 17 år (!) som skulle föda barn, hon bara låg där, krystade och andades, skrek inte, gav inte ifrån sig ett ljud. Enda gången var när hon vände sig om i sängen så sa hon " åh!"...men inte mer!!
Herregud jag hade ju skrikit ut alla fönster i rummet om jag var henne.
Sen hörde jag på jobbet igår om en gubbe som sågat av sig tummen, men hade inte riktigt tid att gå ifrån, så han väntade till lunchen och gick in till chefen och sa att han måste åka till sjukhuset med tummen, visst det fick han såklart, men den dumme fan åker hem och letar upp patientbrickan först!! Hallå, hans tumme satt löst!
Jag skriker då hellre en gång för mycket så att folk verkligen förstår hur ont jag har!

När regnet droppar mot pannan och vinden viner i mot dig

Visst är det härligt när man äntligen tar sig i kragen, knyter skorna och tar på sig vindjackan och drar ut och springer?
Jag och C har precis kommit hem från Galgberget, han sprang 5km och jag sprang/PW 3km.
Det är superhärligt när man väl gör det, och speciellt som idag, när det regnar också. Dessvärre blev jag väldigt arg på mig själv när jag inte klarar att springa upp för alla backar utan att få håll och andnöd. C sa iof. att det kan ha varit för jag sprang direkt efter jag vaknat och inte ätit något men ändå. SKÄRPNING LINNÈA! Man har bara en kropp och den maskinen ska man väl ändå vårda så gott man kan, jag menar, den sköter ju det mesta själv då mitt lilla ansvar får jag väl ändå ta?!

Nu blir det fiskpinnar, hemmagjort mos, ärtor och remoulad. Det är ganska inte det bästa att äta, men det var så länge sen och det blev det lättaste, då C glömde att ta upp fisken vi EGENTLIGEN skulle panerat.

tandis

Goddag mina vänner.
Dagen började jag idag med att gå till tandläkaren, det mina vänner var INTE kul! Ännu värre är väl att jag måste dit igen och fixa resten, hon hann inte bli klar. Banning på mig, Linnéa! Nu måste jag bli bättre på tandvård.
Sen åkte jag hem och vilade, åt lunch och  iväg för att klippa och färga håret, Blev lika nöjd som alltid och en häftig sak hon gjorde idag var att lägga min sidbena på andra hållet, vilken skillnad! Prova det ni med, det gör stor skillnad!

Sen åkte jag hem för att göra Kronärtskockssoppa, den blev inte så lyckad, men det fick gå med lite vitlöksbröd. Det är ju iallafall mat.Tänk dom som itne har mat alls!
Efter maten tog jag på mig mitt nya allvädersställ och drog med mig C för en promenad, det blev en smabbis på 45minuter då det regnade och blåste som bara den ute. SÅ nu sitter jag inne och dricker en god kopp kaffe och äter en pepparkaka under täcket för att värma mig lite.
Sen väntar nattskiftet kl. 22, men först: Unga mödrar på kanal 5, en mysig serie om unga mammor i Danmark. Jag gillar dokumentärer, har alltid gjort. Vet inte vad som gör att jag dras till alla sortes dokumentärer men antagligen min stora nyfikenhet över andras liv.

puss!



Så här fina blev mina tänder när tandläkaren var klar.



Tyvärr inte hur jag ser ut nuförtiden då jag klippte mig och färgade mig idag, men igår gjorde jag en sån fin frisyr i luggen så jag fick ta med det här

Psykic medium!


Har ni någon gång känt att ni kan ha övernaturliga krafter, eller att ni har varit med om något ovanligt?
Jag vet inte vad jag tror egentligen, jag menar, varför skulle vissa människor kunna se in i framtiden, eller känna på sig saker?
Men ändå, jag har hört av, bland annat min faster om en tant som visste så mycket om min faster, fast dom aldrig träffats,..konstigt. Även jag har varit med om sådana saker, som igår
Innan vi åkte till Cs syster så stod jag i badrummet och sminkade mig och fick en känsla som sa " tänk om vi kommer dit och hon säger att deras ugn gick sönder, så typiskt nu när vi har middagsgäster". Men jag slog bort tanken och tänkte att jag har måste ha känt så för att en kompis berättade att det hänt på nyårsafton för dom.
Men när vi kom till hans syster så sa hon " hej välkomna!, vet ni....min ugn.." så kan ni ju gissa fortsättningen. LÄSKIGT!
Samma sak hände dagen efter nyår, även då stod jag i badrummet och sminkade mig och fick en känsla av att min granne inte haft en bra nyårsafton...senare på kvällen ringer hon och berättar att hon och hennes kille gjort slut dagen innan nyår. Jag tycker det e superläskigt och detta händer ganska ofta nuförtiden men det är inte många som tror mig. Liksom jag själv ibland, tror många att det är en slump och att jag ljuger.
Jag måste iallafall kolla upp om det finns i släkten eller om någon annan har känt likadant.

nya Wikipedia och vinnaren är...

Jaha då var det söndag igen. Denna helgen har verkligen gått fort, som alltid när jag jobbar lördagen, då får man bara lördag kvällen och söndagen...inte mycket till helg tycker jag.
Igår var vi hemma hos C´s syster och åt en OTROLIG middag!
Det var så underbart gott, jag ska nog ringa och sno åt mig dom recepten. Vi spelade pictonary och hade super trevligt. Tyvärr är jag ännu inte van vid att ha en kamera som fungerar så den glömmer jag ju ta med mig jämt. Tyvärr inga kort på kvällen. Det roligaste var nog alla nya ord som sattes till livet. Här är delar ur "nya Wikipedia":

- Kulördöv
- Prasselpåse
- Bokstavshalt
-  Vägbok...



Härligt!

Nu har jag precis ätit frukost och ska jag städa lite, sen åka till min far och äta middag med honom och förhoppningsvis ska Sanne också med. C ska sitta hemma och plugga. Duktig pojke men jag är nog mer duktig som åker iväg och låter honom vara själva. HA!


Goda mackor med rostbiff, potatissallad, rostad lök, gräslök och tomat

Fredagsmys

Fredag idag, igen. Vet inte om jag tycker om det nu efter all ledighet...jo det gör jag nog.
Slutade jobba klockan två idag och var måttligt trött, jag jobbade 16timmars pass igår och hann bara sova 5 timmar efter det. Ser  ni, "hann bara", vad hemskt det låter när man inte hinner vila ut.
Nu ikväll så har jag därför bestämt att ha myskväll! Jag ska visserligen jobba i morgon igen 06-14, men ett glas rosévin, marinerad kyckling med örtsås och klyftpotatis, lite naturgodis och duntäcke med favoritpåslakanet, ni vet det där mjuka, nästan söndertvättade, rena lakanet är väl inte fel. glömde jag skriva upp myssockor?

Så, en mysig fredagskväll som dessvärre kommer sluta tidigt, omjag inte somnar innan tio av mig själv så måste jag nog isäng då för att få vila ut.

Imorgon är det middag och spel hos Connys syster, ska bli mycket mysigt, vi får alltid jättegod mat och ett passande vin till. Spel är ju som jag sagt innan, mycket underskattat så det ska bli skoj.

tanken som räknas brukar man ju säga så därför skriver jag nu att jag har TÄNKT skriva mycket fler inlägg, men jag har ett liv som gör att jag prioriterar annat.

Började målarkursen i onsdags förresten??


så gulliga inlägg finns bara inte!

Ni vet det där med att Han är min stjärna, its true.
Han gör mig så himla glad! Just nu sitter han och fnittrar som en liten tjej framför serien vänner på tv.
Det lilla skrattet han gör då och då gör mig så glad.

Aaaw vad sött detta inlägget blev. Men så kan det vara ibland.



 He might kill me for showing this pic at him but hey! who cares? everyone wants to se a cutie like him....*fniss*

Onsdag fast det känns som måndag

Första dagen på jobbet efter en så lång ledighet, härligt!
Vissa kallar mig sjuk, andra ser det som ett friskhetstecken att jag längtade tillbaka till jobbet. Men det är väl bra?
jag trivs och gillar mitt jobb. De flesta på mitt jobb sitter bara och gnäller på det där " jävla stället" som dom hatar mest i hela världen, ja men byt då!? ingen tvingar er att vara kvar här precis. Inte jag iallafall så sluta gnäll åt mig.

Idag har jag varit och fikat med min bästaste vän! Vi hade så mysigt, vi pratade, analyserade och myste. Visst, vi brukar göra så, ganska ofta faktiskt men idag kändes det bara extra mysigt. Skönt på något sätt att få prata ut och känna sig bra.

Just nu sitter jag och lyssnar på Volbeat-Maybellene I hofteholder. Vilken underbart skön låt!
Jag har ju fått ett hål i huvudet av allt tjat i somras från Peter om hur underbara Volbeat är, hur man som man gråter när man hör dom på Sweden rock. Ah visst, tänkte jag, jag stod och lyssnade ett tag men nä, inget speciellt. Sen hörde jag dom på P3 för nån dag sen, och jösses vilken bra grupp! Okej, allt är säkert inte bra med dom men just denna låten fastar. Nähä, nu ska jag gå och äta mat, Conny har lagat ihop en kyckling gryta med ris. Mums! Ibland är jag bara så lycklig att jag har honom. Han är min stjärna!




glömde...

Glömde det viktigaste spelet...som jag iof. som alltid tröttnar på efter halva tiden och låter någon annan ta över..
Dåligt tålamod kallas det visst.



internet och spel

Jag blir så trött. Nu har jag i två dagar funderat ut bra inlägg som jag ska skriva. Onödiga kanske men roliga. Men har mitt internet fungerat? -NEJ! Är så himla tråkigt när man verkligen har lust att skriva.
Men men här kommer iallafall lite bilder från helgen hos mamma.
Vi hade verkligen dille på spel den helgen så mestadels av korten är från olika spel. Det är faktiskt ett ganska underskattat tidsfördriv. Man sitter ner allihopa samlade, pratar med varann, skrattar och funderar ( beroende på vilket spel man spelar såklart) och har det sådär lantligt mysigt. Heja sällskapsspelen mer åt folket!!



Ni ser ju själva vilket spännande spel vi spelade här..






Syskonen normala...eller inte. Mamma gjorde 4 tappra försök att få oss normala på detta kortet, men när en log, fjantade dom andra så...det är helt enkelt såhär vi ser ut. One is gay, one is very närsynt, and one is just fucked up wasted just beeing near the other two

  
Barncharader



              
Här har vi ritat en teckning allihopa, ni vet, en målar huvudet, viker ihop pappret och skickar vidare till nästa som ritar kroppen osv. Denna blev klart snyggast. ser lite ut som Alfons Åbergs kusin eller så.




Pappas försök att måla en ....kan ni gissa?
Vi spelade Barn charader och ordet var Panda.
Det bästa var när Malin försökte förstå hur han tänkt:
-Men pappa, vad har han på huvudet?
- Ja men det är ju hans tentakler ( med Betoningsfel på A;et)
- Men en panda har väl inte tentakler?
- Nej...nej jag kom på det sen..

20minus snart..

Då har man precis kommit hem från Dalarna och 18 minus! brr, det var så kallt. men värmen var att träffa familjen.
Jag har hunnit träffa både familjen, Erica med barn och norrman och morfar.
Skönt att faktiskt hinna säga hej på en sån liten kort visit. Önskar ju man kunde stannat längre såklart men jobbet kallar, vardagen är snart här igen.
Men nu har jag fått en kamera! En rosa superfin kamera av mamma. TACK! Så nu ska jag väl ändå kunna lägga in lite bilder här på bloggen.

Puss och kram!


vi komma, vi komma

...Från hallands lilla län. VI åker från Halmstad och målet är en häst.
En stor, fin och röd en, som står i Avesta! Där mamma bor och brorsan bor men dom har inga kor!

Godmorgon! Efter en vecka av dålig sovmorgonvana har jag nu stigit upp kl. 08.00 för att packa det sista. Idag åker jag nämligen till Mamma! ÄNTLIGEN!
Ska bli så skönt, även om det bara denna gången blir en kort visit.
Packat allt, ska nu bara bränna ut en cd med lite go blandad musik.
Ha en trevlig dag allihopa!

DALARNA HERE WE COME!


2009

Jaha mina vänner. Nytt år, Nya tag.
HÄRLIGT!
Jag skulle i detta inlägg vilja summera året som gått.

I det stora hela har 2008 varit ett bra år för mig. Jag har i början av året blivit fastanställd, vilket vi hoppas föjer med mig under detta år. Jag fick bukt med alla andra jobb problem, ekonomiska problem. Dessvärre kom en liten bomb av separationer där också. många i min bekantskap bröt upp i sina förhållanden, men där stod vi starka Conny, som vinnare klev vi över mållinjen.

Våren var mer en sorg, Min älskade Mormor gick bort i stor saknad och sorg. Det var en jobbig tid, med begravning och förnekelser. Jag hade svårt att tackla alla känslor då hon stod mig så varmt om hjärtat.
Bra saker var att jag och Sanne åkte iväg på en liten tripp till Ljungby för att se våra kära "pudlar". Våran " THE POODLES we love you-tour" Startade och kommer förhoppningsvis fortsätta in i 2009.
Jag köpte min lilla "kicker" på vårkanten ( bilen)

Tidig sommar åkte vi även iväg på Sweden Rock Festival och firade nationaldagen med 30.000 andra. Fantastisk upplevelse som även den ska bli av i år.
Sommaren började min första betalda semester, jag och Conny hade en roadtrip i Sverige. Dalarna, Värmland, Stockholm, Kryssing, bröllop, Norn, mat, mat mat. Finaste semestern på länge.

Senare på hösten fortsatte jobb, jag fyllde år, sökte mig in på en KY-utbildning, dessvärre med negativ utgång. Men vi försöker i år igen.
Vi letade hus, köpte ett och vuxenpoängen flödade!

December var bra, Nyåret firades med fantastisk mat och fint sällskap. Raketer sköts, champagnen flödade och jag lovade mig själv att detta året ska bli minst lika bra som föregående.

I det stora hela, bland alla trubbel och missuppfattningar, tårar och bråk så har 2008 varit ett fantastiskt år för mig iallafall. Nya vänskapsband har knutits, mya kontakter, bättre självkänsla.

2009  Nu kör vi!

RSS 2.0